Infosessie (halve) marathon

Voor velen is het lopen van een marathon een bucket-list dingetje. Het valt in de categorie skydiving, bungeejumping en een wereldreis maken. Op het moment dat je de finish passeert, behoor je tot het contingent hardlopers dat een volledige marathon heeft voltooid. Heb jij plannen om een halve of een volledige marathon te lopen?  En wil je graag optimaal voorbereid zijn? Kom dan naar onze infosessie en krijg een antwoord op al je vragen!

 

Deze thema's komen aan bod:

- hoe stel ik zelf mijn trainingsschema samen?

- welke soorten trainingen werk ik best af? En hoeveel?

- wat is het nut van foamrollen?

- blessures en krampen, hoe zijn ze te vermijden?

- to stretch or not to stretch?

- welk schoeisel heb ik nodig?

- trainen op hartslag

- welke voeding heb ik nodig voor, tijdens en na mijn wedstrijd?

 

Wanneer? woensdag 12 juni om 19u

Prijs? 25 euro

Waar? Forté (Oude Dorpsweg 44 in Varsenare)

 

Schrijf je hieronder in om zeker te zijn van je plaatsje!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.