Groepstrainingen regio Brugge


Groepstrainingen regio Brugge

Om elk van jullie goed te kunnen begeleiden en motiveren hebben we een aantal verschillende groepslessen ter beschikking. Wij trainen heel graag buiten in open lucht maar kunnen ook binnen aan de slag. Ontdek hier ons flexibel aanbod!

  • Stap in wanneer je wil!
  • Kies wekelijks zelf hoe vaak je deelneemt en voor welke trainingen je inschrijft.
  • Onze beurtenkaarten zijn 2 jaar geldig.

Tijdens vakanties en feestdagen kan dit schema afwijken. De zaterdagtrainingen gaan enkel door tijdens de maanden februari, maart, september en oktober.

FULL BODY

Binnen deze training van 1 uur doorloop je verschillende malen een bepaald circuit. Je wordt hierbij uitgedaagd. Je algemene fitheid en conditie krijgen een stevige boost! Tijdens de oefeningen wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht waardoor de kans op overbelasting miniem is. Doordat de trainer gedifferentieerd werkt kan iedereen deelnemen aan deze training op eigen niveau.

 

TANDJE LAGER

Deze trainingen zijn een eerste aanzet in het fitter worden. Bovendien wordt er nooit een oordeel geveld en worden oefeningen gegeven op eenieder zijn/haar niveau.

 

PROGRAMMA'S

Naast de groepstrainingen bieden wij ook programma's aan in groep. Wij bieden onder meer een start-to-run, boxing fitness, een rugprogramma en een fitte-mama-programma.