home > groep > wekelijkse groepstrainingen

Wekelijkse groepstrainingen in Varsenare

 

Om elk van jullie goed te kunnen begeleiden en motiveren hebben we een aantal verschillende groepslessen ter beschikking. Wij trainen heel graag buiten in open lucht maar kunnen ook binnen aan de slag. Ontdek hier ons flexibel aanbod!

  • Stap in wanneer je wil!
  • Kies wekelijks zelf hoe vaak je deelneemt en voor welke trainingen je inschrijft.
  • Onze beurtenkaarten zijn 2 jaar geldig.

FULL BODY

Ontdek onze dynamische FULL BODY workouts! Gedurende een uur neem je deel aan een reeks circuits die je uitdagen en je fysieke grenzen verleggen. Deze intensieve training stimuleert niet alleen je algehele fitheid en uithoudingsvermogen, maar geeft ook een krachtige impuls aan je lichaam. We maken voornamelijk gebruik van je eigen lichaamsgewicht, waardoor het risico op overbelasting minimaal is. Onze trainers passen de oefeningen aan op verschillende niveaus, waardoor iedereen kan meedoen en zijn of haar eigen vooruitgang kan boeken. Klaar om jezelf uit te dagen en te groeien? Dit is de perfecte training voor jou!

TANDJE LAGER

Een vriendelijke start naar een actievere levensstijl! Deze trainingen zijn speciaal ontworpen als een eerste stap richting een fittere versie van jezelf. Hier gaat het om jouw progressie, zonder enig oordeel.

 

In deze sessies creëren we een ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien op je eigen tempo. We bieden oefeningen aan die geschikt zijn voor ieders niveau, zonder druk of overweldiging. Of je nu nieuw bent in de wereld van trainingen of gewoon een zachte aanpak verkiest, "TANDJE LAGER" is er om je te begeleiden.

 

 

We begrijpen dat elke stap belangrijk is, en we moedigen je aan om jezelf uit te dagen op een manier die goed aanvoelt. Ons doel is om je te helpen ontdekken hoe geweldig het voelt om actiever te zijn en voor je welzijn te zorgen. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze "TANDJE LAGER" trainingen en zet die eerste stap naar een gezonder leven! 

BOXING FITNESS

Intensiteit en plezier ontmoeten elkaar bij onze wekelijkse groepstraining: BOXING FITNESS!

Voor degenen die de basistechnieken van boksen al onder de knie hebben, is dit de perfecte vervolgstap. Na onze "Start-to-Boks" reeks van 5 sessies, waarin we je de essentiële bokstechnieken bijbrengen, gaan we nog een stap verder. Maak je klaar om die technieken volledig toe te passen!

 

Stoten en trapbewegingen komen tot leven terwijl we op bokszakken of met partners (gebruikmakend van pads) werken. Verwacht een energieke training waarbij je tussen de 600 en 800 calorieën per sessie verbrandt. Maar maak je geen zorgen - je verlaat de training met een voldaan gevoel en zonder blauwe plekken of bloedneuzen!

 

Onze groepen blijven beperkt, met maximaal 10 deelnemers. Dit zorgt ervoor dat elke deelnemer de persoonlijke aandacht krijgt die ze verdienen. Ongeacht je niveau, we passen de training aan om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige workout krijgt.

 

 

Doe mee met onze BOXING FITNESS en ervaar de opwinding van het boksen, terwijl je je kracht en conditie naar nieuwe hoogten brengt!

PROGRAMMA'S

 

Naast de groepstrainingen bieden wij ook programma's aan in groep. Wij bieden onder meer een start-to-run, boxing fitness, een rugprogramma en een fitte-mama-programma.

Op aanvraag

Wil je voor jouw bedrijf of vereniging een (reeks) groepsles(sen) organiseren? Dat is mogelijk!


Druk op onderstaande knop om een aanvraag in te dienen!