SkiPrep

Optimale voorbereiding voor de bergen!

home > groep > SkiPrep

Ben je klaar om de bergen te veroveren? Of je nu een ervaren skiër bent of net begint aan je avontuur in de sneeuw, onze "SkiPrep" cursus is de sleutel tot een onvergetelijke skireis.

 

Met onze wekelijkse groepstrainingssessies brengen we je in topvorm voor de pistes. We leggen de nadruk op mobiliteit en krachtoefeningen die specifiek zijn afgestemd op de spieren die je tijdens het skiën aanspreekt. Hierdoor verbeter je niet alleen je conditie op de skipiste, maar ben je ook beter beschermd tegen blessures.

 

Wat kun je verwachten van "SkiPrep"?

- Wekelijkse groepstrainingssessies: Onder begeleiding van onze personal trainer werk je aan je kracht, beweeglijkheid en uithoudingsvermogen, allemaal gericht op het skiën. 

 

- Persoonlijk thuisoefenschema: Naast de groepstrainingssessies krijg je een op maat gemaakt oefenschema voor thuis, zodat je nog beter bent voorbereid! 

 

Of je nu droomt van steile hellingen of gewoon op zoek bent naar een geweldige en veilige tijd op de pistes, "SkiPrep" bereidt je voor op een onvergetelijke ski-ervaring. Wacht niet langer! Doe mee aan onze "SkiPrep" en maak van je skireis een onvergetelijk avontuur.

 

Praktisch

- 5 trainingen van een half uur (07/01 - 14/01 - 21/01 - 28/01 - 04/02)

- Elke zondag om 9u

- 40 euro voor de 5 groepstrainingen en een oefenschema voor thuis

- Maximaal 10 deelnemers!

 

Schrijf je nu in voor "SkiPrep" en maak je klaar voor de bergen!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.