Seasonal Core Resilance Program

home > groep > seasonal core resilance program

Maak tijdens de wintermaanden gebruik om je klaar te stomen voor een nieuw seizoen!

 

Heb je altijd al willen werken aan een sterke core, zodat je in het lente- en zomerseizoen klaar bent om te schitteren in je loop- en fietsavonturen? Zoek niet verder, ons programma is speciaal ontworpen om je te helpen je kracht en stabiliteit te vergroten en tevens de kans op blessures te verminderen!

 

🏋️‍♂️ Wat biedt ons programma?

 

🔥 Focus op core: Onze deskundige trainers hebben een gestructureerd programma ontwikkeld dat zich concentreert op het opbouwen van een sterke en stabiele core. Deze basis is essentieel voor het verbeteren van je loop- en fietstechniek en het verminderen van het risico op blessures.

 

🏃‍♀️🚴‍♂️ Specifieke oefeningen:

Ons programma omvat een reeks oefeningen die specifiek zijn afgestemd op de bewegingen die je tijdens het lopen en fietsen gebruikt. Je zult versteld staan van hoeveel verschil een versterkte core kan maken.

 

🧘‍♀️ Flexibiliteit en balans: Naast de kerngerichte oefeningen integreren we ook flexibiliteit en balanswerk om je algehele lichaamsbewustzijn te vergroten en je te helpen je bewegingen met meer vertrouwen uit te voeren.

 

🤝 Groepsdynamiek: Sluit je aan bij een enthousiaste groep gelijkgestemde sporters die dezelfde passie delen.

 

📈 Langdurige resultaten: Door te investeren in je core tijdens de winter, leg je de basis voor blijvende verbeteringen in je sportieve prestaties, ongeacht het seizoen. Wacht niet langer! Schrijf je vandaag nog in voor ons Seasonal Core Resilience Program en maak van dit seizoen de start van een krachtiger en gezonder sportief avontuur. Bereid je voor om in de lente en zomer te schitteren met een sterke core en minder kans op blessures! 💪

 

Praktisch

- 5 trainingen van een half uur (10/01 - 17/01 - 24/01 - 31/01 - 07/02)

- Lopers en fietsers: 19u - 19u30

- 40 euro voor 5 trainingen

- Maximaal 10 deelnemers!

Schrijf je hieronder in om zeker te zijn van een plaatsje op onze volgende editie!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.